Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλώς ήλθατε στην εταιρεία Andoniou

Η Andoniou Group of Companies ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2014. Είναι εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και επίσημος συνεργάτης της Gallo Estate της Αυστραλίας και της Digital Concepts DCIInc (NASDEQ Αμερικής). Με εργοστάσια παραγωγής σε Λιθουανία, Τσεχία, Γεωργία και Ελλάδα δραστηριοποιείται στον ενεργειακό και περιβαλλοντικό τομέα, προσφέροντας λύσεις στην διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας, την θέρμανση, εναλλακτικές μεθόδους υγείας καθώς και ποιοτικές λύσεις για αγροτικά προϊόντα. Με διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες και χρησιμοποιώντας την πλασματική ενέργεια, δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Η πλασματική ενέργεια είναι μια ανανεώσιμη και καθαρή μορφή ενέργειας που δημιουργείται από ιονισμένα αέρια και υπάρχει παντού γύρω μας.

Brands

Η αποστολή μας

Με αγάπη για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον να προσφέρουμε καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις με εγγύηση ποιότητας και απόδοσης.

Το όραμά μας

Να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας φροντίζοντας για ένα καθαρό περιβάλλον.
Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών και συνεργατών μας ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις τους με συνέπεια και επαγγελματισμό.
Με διαρκή επιστημονική έρευνα να μεριμνούμε για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της κοινωνίας αλλά και τη συνεχή ανέλιξη του προσωπικού μας.

Ποιότητα

Η εταιρεία και τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με CE Ευρωπαϊκής Ένωσης EP1770715 και EP1770717A1, καθώς και με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015.

Εγκαταστάσεις και Αντιπροσωπείες

Οι αντιπροσωπείες μας: Νομός Τρικάλων, Πιερίας, Μαγνησίας, Φωκίδος, Αθήνα: Ίλιον,Πετρούπολη,Άγιοι Ανάργυροι- Καματερό,Παγκρατι.