Ενεργεια


Ολα ελληνικα προϊοντα.
Η γεννήτρια είναι μια μαγνητική ηλεκτρική γεννήτρια και παράγει ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καμία πηγή ενέργειας, χωρίς καύσιμα και χωρίς καμία πηγή ενέργειας. Δεν προκαλεί ρύπανση, παράγει πράσινη ενέργεια και είναι αθόρυβη.
Τωρα η Magmov 3000 DG με την directgear τεχνολογία παράγει:
1. Αύξηση της απόδοσης: Η ισχύς δεν σπαταλάται σε τριβή (από τη ζώνη, την αλυσίδα κλπ., Και ειδικά, από τα κιβώτια ταχυτήτων).
2. Μειωμένος θόρυβος: Όντας μια απλούστερη συσκευή, ένας μηχανισμός άμεσης κίνησης έχει λιγότερα μέρη που μπορούν να δονηθούν και η συνολική εκπομπή θορύβου του συστήματος είναι συνήθως χαμηλότερη.
3. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: Έχοντας λιγότερα κινούμενα μέρη σημαίνει επίσης ότι έχετε λιγότερα μέρη που είναι επιρρεπή σε βλάβη.
4. Οι βλάβες σε άλλα συστήματα παράγονται συνήθως με τη γήρανση του εξαρτήματος (όπως μια τεντωμένη ζώνη) ή με το στρες.

Εάν συνδέσετε μια μονάδα Saving Energy Technology – House, στο σπιτι σας πριν τοποθετήσετε την γεννήτρια μέσα σε ένα τετράμηνο θα έχετε τουλάχιστο 15% με 30% μείωση της κατανάλωσης και έτσι βάζοντας την γεννήτρια στον πινάκα θα έχετε περισσότερη αυτονομία και τα 3000watt θα σας καλύπτουν άνετα, πάντα με καλή διαχείριση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΞΟΔΟΣ: AC 230V 3000W (13Α) Χρόνος εκτέλεσης: Συνεχής Διάσταση (LXWXH): 80cm Χ 55cm Χ 50cm Βάρος: 50 Kg Εγγύηση: 3 χρόνια full service, επιπλέον διαθέσιμη εγγύηση με μικρό κόστος για άλλα 3 + 3 χρόνια.
Τιμή και πληροφορίες για αποστολή και εγκατάσταση μέσω email,


Ένα Νέο Πρότυπο στην μείωση της ενέργειας και του λογαριασμού σας, η μονάδα ενέργειας είναι ενισχυμένη. Τώρα, με τη μαγνητική / βαρύτητας (Magravs) τεχνολογία, η ισχύς απελευθερώνεται και μεταδίδεται μέσω της νάνο-επικάλυψης του χαλκού. Τα νάνο-στρώματα απορροφούν την περιβάλλουσα ενέργεια πλάσματος και απελευθερώνουν χρήσιμο πλάσμα, το οποίο είναι πιο ισχυρό από την απλή δόνηση ηλεκτρονίων. Το πλάσμα βρίσκεται παντού γύρω μας - στον αέρα, στο σώμα μας, στον πλανήτη και το διάστημα. Μέσα από τα νάνο-στρώματα, αυτή η απεριόριστη ενέργεια μετατρέπεται σε χρήσιμη ενέργεια που μπορεί να τροφοδοτήσει τα πάντα.
1. Η μονάδα ενέργειας πλάσματος Mini factory, καφετέριες, για μικρές επιχειρήσεις κλπ, Model 3 - 2017. Κωδικός προϊόντος #en002mf
2. Η μονάδα ενέργειας πλάσματος για εργοστάσια Factory Model 3 - 2017. Κωδικός προϊόντος #en003f
3. Η μονάδα ενέργειας πλάσματος House Model 3 - 2017. Κωδικός προϊόντος #en001h
ΕΞΟΔΟΣ: AC 230V 2000W (13Α) Χρόνος εκτέλεσης: Συνεχής Διάσταση (LXWXH): Βάρος: 3-5.5 Kg Εγγύηση εργοστασίου: 2 χρόνια
Τιμή και πληροφορίες για αποστολή και εγκατάσταση μέσω email,

Η καινούργια Ελληνικής κατασκευής μονάδα ενέργειας πλάσματος για τα λεωφορεία και νταλίκες και αυτοκίνητa Car Model 3 - 2017, μειώνει τα καυσίμα και βοήθα στη καλύτερη λειτουργία του αυτοκινήτου, Θα πρέπει να αφήσετε το Magravs για τα λεωφορεία καιτις νταλίκες να επικαλύψει τις καλωδιώσεις του αυτοκινήτου επισυνάπτοντας την μονάδα με την μπαταρία και το σασί. Αυτή η ενέργεια είναι η ακατέργαστη ενέργεια της Δημιουργίας, και μπορεί να τιθασευτεί για να προκαλέσει και να βοηθήσει την κίνηση του κινητήρα και την απόδοση του λεωφορείου. Η πλήρης λίστα των θετικών επιπτώσεων του πλάσματος Magravs είναι τόσο μεγάλη που δεν είναι δυνατό να τις αναφέρουμε όλες εδώ. Αν και φαίνεται ότι πρόκειται για σύνδεση και λειτουργία, στην πραγματικότητα είναι σύνδεση και αλληλεπίδραση - είστε ένα μέρος ολόκληρης της σύνδεσης!
Αυξάνει την μείωση στην κατανάλωση των καυσίμων με την βαρύτητα και τον μαγνητισμό. Κωδικός προϊόντος #en005c
ΕΞΟΔΟΣ: DC 12/48V 1000W Χρόνος εκτέλεσης: Συνεχής Διάσταση (LXWXH): Βάρος: 1,5-3.5 Kg Εγγύηση εργοστασίου: 2 χρόνια

Η καινούργια Ελληνικής κατασκευής τριφασική μονάδα ενέργειας πλάσματος για Εργοστάσια - 2017. Τιμή κατόπιν μελέτης χώρου. Η καινούργια Ελληνικής κατασκευής τριφασική μονάδα ενέργειας πλάσματος για το σπιτι - 2018.
ΙΣΟΔΟΣ: AC 400V τριφασικό
ΕΞΟΔΟΣ: AC 230V ¨max 2000W (13Α)
Χρόνος εκτέλεσης: Συνεχής 1000W
Διάσταση (LXWXH):
Βάρος: 3,5-4 Kg
Εγγύηση εργοστασίου: 2 χρόνια

Η καινούργια Ελληνικής κατασκευής μονάδα ενέργειας πλάσματος για τα φοτοβολταικα του σπιτιου και επαγγελματικες μοναδες - 2018.
Με μια μονάδα χαμήλωνες της απόλυες καινούργια τεχνολογία σε κάθε «στρινγ».