ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Eνημέρωση για τις παραγγελίες σας:


H Andoniou group of companies εκθέτει τα προϊόντα Health Assist στα γραφεία της στη Λάρισα για λόγους προώθησης.
Τα προϊόντα Health Assist κατασκευάζονται και διατίθενται από την Digital Concepts International Ltd.
Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες στην εταιρεία Digital Concepts International Ltd μέσω του e-shop της: www.digitalconceptsint.com
Επίσης μέσα από το site plasmaticenergy.gr πατώντας το “ενδιαφέρομαι” στο προϊόν και συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με την παραγγελία σας.

DSC_037 health

MES (Magnetic Energy Spiral)

● Το MES είναι ένα ενεργειακό στυλό που αποτελείται από σπείρωμα χαλκού ειδικά επεξεργασμένο και ενισχυμένο με πλασματική ενέργεια διοξειδίου του άνθρακα (CO2), οξειδίου του χαλκού (CuO) και μεθυλίου (CH3).
● Ανακουφίσει από πόνους όπως αυτούς της τενοντίτιδας, καρπιαίου σωλήνα, πόνους σε αρθρώσεις που προέρχονται είτε από μυϊκό τραυματισμό είτε από σκελετικό πρόβλημα καθώς επίσης και βελτιώνει την κυκλοφορία. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος με σκοπό να δρα πολύ τοπικά και στοχευμένα στο σημείο του πόνου.
● Είναι φορητό και δεν αποτελείται από κινούμενα μέρη ή μπαταρίες κάτι που το καθιστά πολύ βολικό στη χρήση και μεταφορά του, με το μέγεθός του να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα απλό συμβατικό στυλό γραφής
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών και σε άτομα με βηματοδότη απαγορεύεται πλήρως η χρήση του. Να μην εφαρμόζεται επίσης στην περιοχή των ματιών, του κεφαλιού γενικώς, την περιοχή του λαιμού, σε ανοιχτά τραύματα, μολύνσεις, περιοχές όπου υπάρχουν τεχνητά εμφυτεύματα και σε άτομα με πυρετό. Τέλος, κρατήστε το μακριά από πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές κ.α.

Pain Pad

Το Pain Pad είναι μια εξελιγμένη ζώνη για την μέση η οποία μπορεί να βοηθήσει ασθενείς με προβλήματα στην μέση όπως δισκοπάθεια, κήλες και λουμπάγκο. Ανακουφίζει άμεσα από το πόνο καθώς μπορεί να δράσει έως και 3 εκατοστά κάτω από το δέρμα. Η διαφορά της με τις άλλες ζώνες του εμπορίου έγκειται στο γεγονός ότι περιέχει εσωτερικά επιθέματα ποτισμένα με GaNS που δημιουργούν το κατάλληλο πεδίο ροής ενέργειας που χρειάζεται ο χρήστης προκειμένου να ανακουφιστεί από τον πόνο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών και σε άτομα με βηματοδότη απαγορεύεται πλήρως η χρήση του. Να μην εφαρμόζεται επίσης στην περιοχή των ματιών, του κεφαλιού γενικώς, την περιοχή του λαιμού, σε ανοιχτά τραύματα, μολύνσεις, περιοχές όπου υπάρχουν τεχνητά εμφυτεύματα και σε άτομα με πυρετό. Τέλος, κρατήστε το μακριά από πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές κ.α.

DSC_0377 health
health DSC_0380

Triplex Energy Protection (TEP)

● Τα TEP δίνεται σε σετ των τριών και είναι γεμισμένα με ξεχωριστά GaNS το κάθε ένα. Ένα πλήρες σετ αποτελείται από ένα bracelet γεμισμένο με GaNS CH3, ένα με GaNS CuO και ένα με GaNS CO2. Φοριούνται ως σετ προκειμένου να κλείνει σωστά το ενεργειακό κύκλωμα και το άτομο που τα φορά να απολαμβάνει στο μέγιστο την θετική τους επίδραση.
● Φορώντας τα TEP ο χρήστης νιώθει ευεξία, αύξηση της ενέργειάς του, μειωμένη κούραση και ψυχική και σωματική ισορροπία, καθώς και η στάση του σώματος του βελτιώνεται.
● Μπορούν να φορεθούν άνετα καθ΄ολη την διάρκεια της ημέρας από κάθε ηλικία και φύλο καθώς είναι εύχρηστα, αδιάβροχα και trendy.

Health Room

To Health Room στοχεύει σε μια ολιστική προσέγγιση των προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει ο χρήστης αφού βρίσκεται ολόκληρος μέσα στα μαγνητικά και βαρυτικά πεδία που δημιουργεί το Health Room. Το Health Room αποτελείται από 17 αντιδραστήρες τοποθετημένους στα πλαϊνά τοιχώματα, την οροφή και κάτω από το κάθισμα του χρήστη. Ο κάθε αντιδραστήρας περιέχει διαφορετικά GaNS. Τα είδη των GaNS που χρησιμοποιούνται είναι τα ZnO, CO2 και CH3. Με την εκκίνηση του Health Room ξεκινά και η λειτουργία των αντιδραστήρων οι οποίοι περιστρέφονται γύρω από τον άξονα τους με μεγάλη ταχύτητα η οποία μπορεί να ρυθμιστεί αναλόγως τις ανάγκες του χρήστη. Με την περιστροφική αυτή κίνηση τα GaNS που βρίσκονται σε κάθε αντιδραστήρα στροβιλίζονται και δημιουργούν τα κατάλληλα μαγνητικά και βαρυτικά πεδία προκειμένου ολόκληρο πλέον το αιθερικό σώμα του χρήστη να ανταλλάξει πληροφορίες με αυτά, να εκδιώξει την αρνητική ε νέργεια και να έρθει σε ισορροπία.
Χρήστες που έχουν δοκιμάσει το Health Room ανέφεραν βελτίωση των προβλημάτων υγείας τους (πχ. σκλήρυνση κατά πλάκας, Parkinson, Alzheimer), μείωση του πόνου και γενικευμένη ευεξία. Τo Health Room απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών, σε άτομα με βηματοδότη και σε άτομα με τεχνητά εμφυτεύματα απαγορεύεται πλήρως η χρήση του.

health_room_1
chi_chair_2

Chi Chair

Το Chi Chair είναι μια απλή μονάδα (simple unit) με δύο αντιδραστήρες, ένα τοποθετημένο κάτω από το κάθισμα του χρήστη και ένα στην οροφή. Η δράση του είναι ίδια με το Health Room αλλά πιο ήπια. Ανακουφίζει από πόνους, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, και προσφέρει ευεξία. Για ατομική χρήση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών, σε άτομα με βηματοδότη και σε άτομα με τεχνητά εμφυτεύματα απαγορεύεται πλήρως η χρήση του.

Δράση αναλυτικά

Διοξείδιο του άνθρακα (CO2)
Το διοξείδιο του άνθρακα δρα στο μυοσκελετικό:
● Μειώνει πόνους από μυϊκούς ή σκελετικούς τραυματισμούς
● Μειώνει τις φλεγμονές και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό
● Βελτιώνει την κυκλοφορία
● Βοηθά στην γενικότερη ευεξία
Οξείδιο του χαλκού (CuO)
Το οξείδιο του χαλκού δρα στο λεμφικό σύστημα:
● Λειτουργεί ως αποτοξινωτικό των συναισθημάτων
● Αποβάλλει την κούραση και ισορροπεί την ενέργεια
Μεθύλιο (CH3)
Το μεθύλιο δρα στο νευρικό σύστημα:
● Προσδίδει επιπλέον ενέργεια
● Ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν ή είχαν στο παρελθόν καρκίνο ή σε άτομα που πάσχουν από αυτισμό είναι σημαντικό να μην φορούν το bracelet με CH3 GaNS παρόλα αυτά μπορούν να φορούν τα άλλα δύο.