ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Eνημέρωση για τις παραγγελίες σας:


H Andoniou group of companies εκθέτει τα προϊόντα Health Assist στα γραφεία της στη Λάρισα για λόγους προώθησης.
Τα προϊόντα Health Assist κατασκευάζονται και διατίθενται από την Digital Concepts International Ltd.
Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες στην εταιρεία Digital Concepts International Ltd μέσω του e-shop της: www.digitalconceptsint.com
Επίσης μέσα από το site plasmaticenergy.gr πατώντας το “ενδιαφέρομαι” στο προϊόν και συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με την παραγγελία σας.

mes mes_box

MES (Magnetic Energy Spiral)

Το MES είναι ένα ενεργειακό στυλό που αποτελείται από σπείρωμα χαλκού ειδικά επεξεργασμένο και ενισχυμένο με πλασματική ενέργεια διοξειδίου του άνθρακα (CO2), οξειδίου του χαλκού (CuO) και μεθυλίου (CH3). Διατίθεται σην αγορά σε επτά διαφορετικά μεγέθη σπείρας προκειμένου να καλύψει ένα μεγάλος εύρος συχνοτήτων.
● Ανακουφίζει από πόνους όπως αυτούς της τενοντίτιδας, καρπιαίου σωλήνα, πόνους σε αρθρώσεις που προέρχονται είτε από μυϊκό τραυματισμό είτε από σκελετικό πρόβλημα καθώς επίσης βελτιώνει και την κυκλοφορία. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος με σκοπό να δρα πολύ τοπικά και στοχευμένα στο σημείο του πόνου.
● Είναι φορητό και δεν αποτελείται από κινούμενα μέρη ή μπαταρίες κάτι που το καθιστά πολύ βολικό στη χρήση και μεταφορά του, με το μέγεθός του να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα απλό συμβατικό στυλό γραφής
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών και σε άτομα με βηματοδότη απαγορεύεται πλήρως η χρήση του. Να μην εφαρμόζεται επίσης στην περιοχή των ματιών, του κεφαλιού γενικώς, την περιοχή του λαιμού, σε ανοιχτά τραύματα, μολύνσεις, περιοχές όπου υπάρχουν τεχνητά εμφυτεύματα και σε άτομα με πυρετό. Τέλος, κρατήστε το μακριά από πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές κ.α.

Pain Belt

H Pain Belt είναι απλή στην χρήση της, ελαφριά και άνετη. Μπορεί να φορεθεί στο τρέξιμο ή μέσα στο σπίτι πάνω ή μέσα από τα ρούχα. Ανακουφίζει από πόνους στην περιοχή της πλάτης και της μέσης, μειώνει τα συμπτώματα δυσμηνόρροιας και βελτιώνει την συνολική στάση του σώματος. Τα συστατικά που την κάνουν ξεχωριστή είναι τα δύο νανοεπιστρωμένα σπειρώματα χαλκού τα οποία είναι ενισχυμένα με πλασματική ενέργεια. Ο συνδυασμός των GanS με τα νανοεπιστρωμένα σπειρώματα χαλκού δημιουργούν μαγνητοβαρυτικά πεδία πλασματικής ενέργειας που αντιδρούν με το αιθερικό σώμα του χρήστη και βοηθούν να επιτύχει το βέλτιστο επίπεδο ενέργειας. Ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος όπου τα σπειρώματα χαλκού δημιουργούν ένα πεδίο άπειρου ώστε το αιθερικό σώμα του χρήστη να επιτύχει την μέγιστη ανταλλαγή ενέργειας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών και σε άτομα με βηματοδότη απαγορεύεται πλήρως η χρήση του. Να μην εφαρμόζεται επίσης στην περιοχή των ματιών, του κεφαλιού γενικώς, την περιοχή του λαιμού, σε ανοιχτά τραύματα, μολύνσεις, περιοχές όπου υπάρχουν τεχνητά εμφυτεύματα και σε άτομα με πυρετό. Τέλος, κρατήστε το μακριά από πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όπως τηλεοράσεις, υπολογιστές κ.α.

pain_belt pain_belt
wristband

Wrist Pad

Το πλασματικό περικάρπιο προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη στον καρπό και τον σταθεροποιεί στη θέση του. Μπορεί να φορεθεί από οποιονδήποτε και κατά την διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας καθώς είναι σχεδιασμένη προκειμένου να είναι άνετη και να προσαρμόζεται εύκολα. Τα συστατικά που την κάνουν ξεχωριστή είναι τα νανοεπιστρωμένα σπειρώματα χαλκού τα οποία είναι ενισχυμένα με πλασματική ενέργεια. Ο συνδυασμός των GanS με τα νανοεπιστρωμένα σπειρώματα χαλκού δημιουργούν μαγνητοβαρυτικά πεδία πλασματικής ενέργειας που αντιδρούν με το αιθερικό σώμα του χρήστη και βοηθούν να επιτύχει το βέλτιστο επίπεδο ενέργειας και να μειώσει τα συμπτώματα καρπιαίου σωλήνα και τενοντίτιδας.

Health Helmet

Το Health Helmet (κράνος υγείας) είναι μια συσκευή με μονό σωλήνα που μπορεί να φορεθεί ως καπέλο και είναι γεμισμένο με GaNS και liquid plasma διοξειδίου του άνθρακα και οξειδίου του ψευδαργύρου. Θεραπεύει την ροή ενέργειας και στέλνει θετική ενέργεια στο χρήστη. Μπορεί να φορεθεί κατά την διάρκεια του διαλογισμού και βοηθά στην θεραπεία και ενεργοποίηση των chakra του τρίτου ματιού και του στέμματος. Μειώνει τις αρνητικές σκέψεις και βοηθά στην γενικότερη ευφορία και ευεξία.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών απαγορεύεται πλήρως η χρήση του.

health_helmet_1 health_helmet
TEP TEP_Box

Triplex Energy Protection (TEP)

● Τα TEP δίνονται σε σετ των τριών και είναι γεμισμένα με ξεχωριστά GaNS το κάθε ένα. Ένα πλήρες σετ αποτελείται από ένα bracelet γεμισμένο με GaNS CH3, ένα με GaNS CuO και ένα με GaNS CO2. Φοριούνται ως σετ προκειμένου να κλείνει σωστά το ενεργειακό κύκλωμα και το άτομο που τα φορά να απολαμβάνει στο μέγιστο την θετική τους επίδραση.
● Φορώντας τα TEP ο χρήστης νιώθει ευεξία, αύξηση της ενέργειάς του, μειωμένη κούραση καθώς και ψυχική και σωματική ισορροπία, επιπλέον η στάση του σώματος του βελτιώνεται.
● Μπορούν να φορεθούν άνετα καθ΄ολη την διάρκεια της ημέρας από κάθε ηλικία και φύλο καθώς είναι εύχρηστα, αδιάβροχα και trendy.

Health Room

Το Health Room είναι μια πιο ολιστική θεραπεία και αποτελείται από 17 επιταχυντές 15 στα τοιχώματα της συσκευής ένα στην κορυφή και ένα στην βάση του. Κάθε επιταχυντής περιέχει διαφορετικά και σε διαφορετική αναλογία GaNS τα οποία είναι το Οξείδιο του Ψευδαργύρου (ZnO), το Διοξείδιο του Άνθρακα (CO2) και το Μεθύλιο (CH3). Αυτοί οι επιταχυντές περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη. Με την περιστροφή τα GaNS δημιουργούν ένα μαγνητικό-βαρυτικό πεδίο γύρω από το αιθερικό σώμα του χρήστη. Με αυτό τον τρόπο το αιθερικό σώμα του χρήστη ανταλλάσει ενέργεια με τα πεδία, απορρίπτει την αρνητική του ενέργεια και απορροφά ενέργεια chi από το περιβάλλον.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών απαγορεύεται πλήρως η χρήση του.

health_room_1 health_room
chi_chair_2

Chi Chair

Η Chi Chair αποτελείται από δύο επιταχυντές ένα στην κορυφή και ένα στην βάση της μηχανής. Κάθε επιταχυντής περιέχει διαφορετικά GaNS τα οποία είναι το Οξείδιο του Ψευδαργύρου (ZnO) και το Διοξείδιο του Άνθρακα (CO2). Αυτοί οι επιταχυντές περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χρήστη. Με την περιστροφή τα GaNS δημιουργούν ένα μαγνητικό-βαρυτικό πεδίο γύρω από το αιθερικό σώμα του χρήστη. Με αυτό τον τρόπο το αιθερικό σώμα του χρήστη ανταλλάσει ενέργεια με τα πεδία, απορρίπτει την αρνητική του ενέργεια και απορροφά ενέργεια chi από το περιβάλλον.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις εγκύων ή θηλαζουσών γυναικών απαγορεύεται πλήρως η χρήση του.

Organic Skin Protection Cream

Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα σώματος και προσώπου ενισχυμένη με προβιοτικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κρέμα ημέρας ή νύχτας. Προστατεύει ενώ ενυδατώνει το δέρμα για 24 ώρες. Βελτιώνει την αντοχή του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητα και αναζωογονεί το δέρμα. Ειδικά όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Stabiotic βοηθά σε περιπτώσεις δερματικών προβλημάτων (πχ. Έκζεμα, δερματίτιδες κ.α.). Έχει δυνατή αντι-γηραντική δράση και βοηθά στην μείωση των ρυτίδων και των ραγάδων ενώ βοηθά και στην διαδικασία επούλωσης τραυμάτων.

cream
stabiotic

Stabiotic

Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την παραγωγή ανοσοσφαιρίνης και ιντερφερόνης. Προστατεύει τα μάτια, μύτη και αυτιά από μολύνσεις και βοηθά περιπτώσεις αναπνευστικών προβλημάτων όπως το άσθμα και η ιγμορίτιδα. Έχει αντιαλλεργική δράση και ανακουφίζει από τσιμπήματα κουνουπιών και άσχημες οσμές. Τέλος, βοηθά στην μείωση των συμπτωμάτων των φλεγμονών.

Οδοντόκρεμα με προβιοτικά

Περιέχει κυρίως προβιοτικά που είναι αρκετά γνωστά για τις καθαριστικές και απολυμαντικές τους ιδιότητες. Προλαμβάνει το σχηματισμό πλάκας στα δόντια και βελτιώνει την βακτηριδιακή ισορροπία στο στόμα. Επιπλέον, βοηθά την ανάρρωση μετά από οδοντιατρική θεραπεία και καταστέλλει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων και μικροοργανισμών.

toothpaste
knee_pad

Knee Pad

Η πλασματική επιγονατίδα προσφέρει την απαιτούμενη στήριξη στο γόνατο και το σταθεροποιεί στην θέση του. Μπορεί να φορεθεί από οποιονδήποτε και κατά την διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας καθώς είναι σχεδιασμένη προκειμένου να είναι άνετη και να προσαρμόζεται εύκολα. Τα συστατικά που την κάνουν ξεχωριστή είναι τα δύο νανοεπιστρωμένα σπειρώματα χαλκού τα οποία είναι ενισχυμένα με GaNS Διοξειδίου του Άνθρακα (CO2), Οξειδίου του Ψευδαργύρου (ZnO), Οξειδίου του Χαλκού (CuO) και Μεθυλίου (CH3) GaNS και liquid plasma. Ο συνδυασμός των GanS με τα νανοεπιστρωμένα σπειρώματα χαλκού δημιουργούν μαγνητοβαρυτικά πεδία πλασματικής ενέργειας που αντιδρούν με το αιθερικό σώμα του χρήστη και βοηθούν να επιτύχει το βέλτιστο επίπεδο ενέργειας.

Τι είναι τα GaNS και το liquid plasma;

Τα GaNS (gas in nano solid state) είναι ιζήματα τα οποία παράγονται από μια διεργασία η οποία βασίζεται στην ηλεκτρόλυση και τα οποία παρουσιάζουν κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν και ιονίζουν το νερό με το οποίο βρίσκονται σε επαφή. Αφού ρίξουμε μια ποσότητα GaNS μέσα σε ένα δοχείο με νερό και πλέον τα GaNS έχουν καθιζάνει το νερό με το οποίο βρίσκονται σε επαφή (νοείται ως το σύνολο του νερού που βρίσκεται μέσα στο δοχείο) ονομάζεται liquid plasma. Προσοχή: Απαγορεύεται η κατάποση των GaNS και του liquid plasma.

Δράση αναλυτικά

Διοξείδιο του άνθρακα (CO2)
● Προσδίδει την απαιτούμενη θετική ενέργεια
Οξείδιο του χαλκού (CuO)
● Μειώνει την αρνητική ενέργεια
● Προωθεί την ισορροπία της ενέργειας και λειτουργεί ως τονωτικό της
Οξείδιο του ψευδαργύρου (ZnO)
● Βοηθά στην μείωση των διαρροών και μπλοκαρισμάτων ενέργειας ενώ ισορροπεί την ενέργεια
Μεθύλιο (CH3)
● Δίνει επιπλέον ενέργεια στο χώρο ενώ επιταχύνει την ανανέωση της ενέργειας